Mediterraneo First Care

Μοιραζόμαστε εμπειρία ζωής

Μία διαφορετική άποψη στην προσφορά Υγείας

Μετά την πρωτότυπη σύλληψη του “Boutique Hospital” concept, που για πρώτη φορά εισήγαγε στο χώρο της υγείας, η ομάδα του Mediterraneo Hospital προχωράει σε μία άλλη καινοτομία: τη δημιουργία ενός «πολυχώρου» πρωτοβάθμιων ιατρικών υπηρεσιών, που στεγάζεται μέσα σε έναν άλλο πολυχώρο, το εμπορικό κέντρο City Plaza στη Γλυφάδα.

Η λειτουργία κέντρων πρωτοβάθμιας φροντίδας μέσα σε εμπορικά κέντρα είναι διαδεδομένη διεθνώς. Προσφέρουν εύκολη πρόσβαση και έχουν έναν απλό στόχο :την διευκόλυνση του ασθενή που, καθώς πραγματοποιεί τα ψώνια του, μπορεί συγχρόνως να αναζητήσει την εξειδικευμένη ιατρική συμβουλή, να κάνει εξετάσεις αίματος, να λάβει εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες κ.ο.κ.

Η 1η ολοκληρωμένη δομή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας σε εμπορικό κέντρο στη χώρα μας

Η ιδέα στηρίχθηκε στη ανάγκη διάκρισης των υπηρεσιών υγείας: ο ενδιαφερόμενος για να πραγματοποιήσει μία ιατρική επίσκεψη δε χρειάζεται να επισκεφτεί το χώρο του νοσοκομείου. Έχει τη δυνατότητα να το κάνει πολύ πιο απλά  σε ένα προσβάσιμο  και οικείο σημείο, συνδυάζοντάς το με τις αγορές του ή άλλες δραστηριότητες.

Το εμπορικό κέντρο CITY PLAZA, επιλέχθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα για να φιλοξενήσει αυτό το σχέδιο. Εμβληματικό κτίριο της ευρύτερης περιοχής και σημείο αναφοράς των Νοτίων Προαστίων, στεγάζει περί τις 120 εμπορικές επιχειρήσεις, και σε συνδυασμό με άνετους χώρους parking δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ικανοποιήσει τις αγοραστικές του ανάγκες μαζί με τις ιατρικές, αξιοποιώντας αποτελεσματικότερα τον πολύτιμο χρόνο του.

Πρότυπη Ιατρική σε πρωτότυπες εγκαταστάσεις

Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Mediterraneo First Care έχει λάβει ειδική μέριμνα για τη διαμόρφωση των χώρων ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους. Αποστολή του, η παροχή ιατρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε συνδυασμό με εξατομικευμένες υπηρεσίες.
Η όλη σύλληψη υποστηρίχτηκε από μία εμπνευσμένη αρχιτεκτονική άποψη που αναμένεται να δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο στην κατασκευή κτιρίων υγείας.

Χώρος γεμάτος φως και χρώμα, με χαρούμενες πινελιές και μία εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Η αντικατάσταση των κλασσικών τοίχων από γυάλινους παραπέμπει στην διαφάνεια και την διαύγεια και επιτρέπει την πολυμορφικότητα, καθώς οι χώροι μπορούν να ανοίγουν στο φως ή να κλείνουν στην ιδιωτικότητα του επισκέπτη.
Η άνετη επίπλωση αναδεικνύει μία ευχάριστη οικειότητα και η χαλαρή μουσική μαζί με ένα ζεστό ρόφημα συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα.

Η ταυτότητά μας

Η “boutique” προσέγγιση είναι εμφανής κι εδώ:
εξατομικευμένη παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας με τα γνωστά ποιοτικά υλικά που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του Mediterraneo: στελέχωση από ιατρούς υψηλής επιστημονικής κατάρτισης που  αντιμετωπίζουν τον κάθε ασθενή προσωπικά και τον προσεγγίζουν με ευαισθησία και ανθρωπιά.

Οι υπηρεσίες του Mediterraneo First Care,  είναι απόλυτα συντονισμένες με αυτές του Mediterraneo Hospital και βασίζονται στην τήρηση αυστηρών κλινικών πρωτοκόλλων, στην εφαρμογή ασφαλών συστημάτων πληροφορικής, αλλά και στη χρήση  εξελιγμένων εργαλείων υποστήριξης κλινικών αποφάσεων. Οι  δύο δομές, επικοινωνούν με ψηφιακά συστήματα και λειτουργούν με συμπληρωματικές υπηρεσίες.

Η εμμονή στην ποιότητα παραμένει  ωστόσο η ίδια, aδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας απέναντι στον κόσμο που μας εμπιστεύεται το πολυτιμότερο προσωπικό του Αγαθό – Την Υγεία του.

Προχωράμε σμιλεύοντας το μέλλον

Εγκαινιάζοντας το πολυϊατρείο Mediterraneo First Care, διευρύνουμε την παρουσία μας στο χώρο της Υγείας, προσθέτουμε νέες υπηρεσίες, αυξάνουμε τα σημεία επικοινωνίας μας με τους συνανθρώπους μας και, τελικά, μοιραζόμαστε μαζί τους εμπειρία ζωής.

Πώς θα μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ