Γεώργιος Βάσσος

Ρινολόγος - Χειρουργός Βάσης Κρανίου

Ο κ. Γεώργιος Βάσσος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος – χειρουργός κεφαλής και τραχήλου με υποεξειδίκευση στη ρινολογία και στη χειρουργική βάσης κρανίου. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έλαβε την ειδικότητά του στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ).

Ο κ. Γ. Βάσσος ακολούθησε υποεξειδίκευση στον τομέα της ρινολογίας και της χειρουργικής βάσης κρανίου στη ρινολογική κλινική του Νοσοκομείου Guys & St Thomas NHS trust , στο οποίο και εργάστηκε για 5 έτη υπό την τωρινή Καθηγήτρια ρινολογίας Prof. Claire Hopkins. Ταυτόχρονα αποτέλεσε μέλος της ενδοσκοπικής ομάδας βάσης κρανίου του Kings College Hospital, ενώ εργάστηκε επίσης επί σειρά ετών ιδιωτικά στη Harley Street Nose Clinic του Λονδίνου, στην οποία ακόμα διατηρεί θέση. Επίσης, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Mediterraneo Hospital.

Έχει εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία σε πλήθος δύσκολων χειρουργικών περιστατικών με ειδικό ενδιαφέρον στα ενδοσκοπικά χειρουργεία παραρρίνιων κόλπων, βάσης κρανίου και περιστατικά λειτουργικής και επανορθωτικής ρινοπλαστικής.

Από τον Οκτώβριο του 2018 διατελεί Επιστημονικά Υπεύθυνος του ΩΡΛ Τμήματος του Πολυϊατρείου Mediterraneo First Care.

Κλείστε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Mediterraneo First Care για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες του Ωτορινολαρυγγολογικού Τμήματος και για να κλείσουμε το ραντεβού σας με τον κύριο Βάσσο.

Τηλ.: 2109117900, 2109117921