Μαρία Πετράκη

Παθολόγος - Εντατικολόγος

Η κ. Πετράκη αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο Karolinska (Στοκχόλμη- Σουηδία) και CHUV (Λωζάνη – Ελβετία). Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου στο ΚΥ Μοιρών Ηρακλείου Κρήτης, ξεκίνησε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Ασκληπιείο Βούλας. Συνέχισε την ειδίκευση της σε νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου όπου εργάστηκε σε εξειδικευμένα κέντρα  (HIV & Infectious diseases καθώς και Εndocrinology στο North Middlesex Hospital –NMH). Ολοκλήρωσε και έλαβε την ειδικότητά της παθολογίας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός (1999). Ακολούθως εξειδικεύτηκε κι έλαβε τον τίτλο της Εντατικολογίας μετά από εξετάσεις (2003).

Εργάστηκε ως Επιμελήτρια Β’ στην Καρδιοχειρουργική ΜΕΘ του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, ενώ από το 2004 είναι Διευθύντρια της πολυδύναμης ΜΕΘ –ΜΑΠ του Mediterraneo Hospital.

Είναι instructor στο ATLS, ενώ κατέχει και τον τίτλο της επείγουσας προνοσοκομειακής εκπαίδευσης (ΕΠΙ). Έχει αξιόλογο εθελοντικό έργο (Axion Hellas-ΜSF) και είναι Επιστημονικά Υπεύθυνη του Παθολογικού τμήματος του Πολυϊατρείου Mediterraneo First Care.

Κλείστε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Mediterraneo First Care για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες του Παθολογικού Τμήματος και για να κλείσουμε το ραντεβού σας με την κυρία Πετράκη.

Τηλ.: 2109117900, 2109117921