Παθολογικό Τμήμα

Η φιλοσοφία, είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να καταλήξουμε στο σχέδιο θεραπείας που σας αρμόζει.

Το Παθολογικό Τμήμα της Πρότυπης Μονάδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Mediterraneo First Care είναι στελεχωμένο από έμπειρους Παθολόγους, Διαβητολόγους και Λοιμωξιολόγους του Mediterraneo Hospital, οι οποίοι παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες άμεσα, υπεύθυνα και με ασφάλεια.

Το Παθολογικό Τμήμα του Mediterraneo First Care διέπεται από ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση των προβλημάτων της Εσωτερικής Παθολογίας. Μέσω της δυνατότητας διενέργειας ιατρικών συμβουλίων με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, υπό την καθοδήγηση και συμβουλευτική του Ειδικού Παθολόγου ως οικογενειακού ιατρού και γνώστη του ατομικού ιστορικού του ασθενούς, εξασφαλίζει την ολιστική και επιστημονικά εμπεριστατωμένη διαχείριση των περιστατικών.

Δείτε την Ιατρική Ομάδα και καλέστε μας για τον συντονισμό του ραντεβού σας στο 2109117900

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό έχει στη διάθεση του όλα τα απαραίτητα διαγνωστικά και θεραπευτικά μέσα, ώστε να λύνεται άμεσα το μεγαλύτερο ποσοστό των προβλημάτων χωρίς ταλαιπωρία, αλλά κυρίως χωρίς περιττές παραπομπές σε νοσοκομεία.

Το Παθολογικό Τμήμα του Mediterraneo First Care έχει ως κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών υγείας προστιθέμενης αξίας:

  • Στην προληπτική ιατρική
  • Στην διερεύνηση παθολογικών καταστάσεων
  • Στην παρακολούθηση ασθενών με χρόνια νοσήματα
  • Στην άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε περιστατικό

Επίσης, στο Παθολογικό Τμήμα πραγματοποιούνται συνταγογραφήσεις, εκδίδονται παραπεμπτικά για διαγνωστικές εξετάσεις, χορηγούνται γνωματεύσεις, και όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εργονομία του χώρου και στην αυστηρή υγιεινή, με ειδική βαρύτητα στη δημιουργία ενός φιλικού και καλαίσθητου περιβάλλοντος στους χώρους  υποδοχής, αναμονής και στα εξεταστήρια. Η αισθητική υπεροχή και η προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, προσφέρουν στους ασθενείς ιδανικές συνθήκες προσέλευσης, συμβάλλοντας θετικά στην ηρεμία και την ενίσχυση της ψυχολογίας τους.

Θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ