Δρ. Γρηγορία Γκαβέλα

Χειρουργός Οδοντίατρος
MSc. Αισθητική Επανορθωτική Οδοντιατρική

Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2006 έως σήμερα, είναι συνεργάτης του εργαστηρίου της Οδοντικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει Master στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική και είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών από τον Ιούνιο του 2013.

Τον Ιούλιο του 2014 έλαβε το βραβείο Colgate – GABA στο συνέδριο του European College of Gerodontology, για την καλύτερη ερευνητική εργασία με παγκόσμια συμμετοχή.

Ερευνητικά έχει ασχοληθεί εκτενώς με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τερηδόνας, με τον επιπολασμό της αλλά και τους παράγοντες που την προκαλούν, ειδικά στους γηριατρικούς ασθενείς, αλλά και με άλλα θέματα που άπτονται του ευρύτερου αντικειμένου της Οδοντικής Χειρουργικής, ενώ πολλές από τις ερευνητικές και κλινικές της εργασίες έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή και σε ελληνικά περιοδικά.

Επιπλέον, έχει λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε πληθώρα ελληνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών συνεδρίων. Από τον Οκτώβριο του 2018 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Οδοντιατρικού Ιατρείου του Mediterraneo First Care.

Κλείστε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Mediterraneo First Care για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες του Οδοντιατρικού Τμήματος και να κλείσουμε το ραντεβού σας με την κυρία Γκαβέλα

Τηλ.: 2109117900, 2109117921