Νικόλαος Κρανιάς

Χειρουργός Οδοντίατρος
Προσθετική - Εμφυτεύματα

Ο  Κρανιάς Νικόλαος είναι Χειρουργός οδοντίατρος απόφοιτος της Οδοντιατρικής σχολής της  Αθήνας και κάτοχος διδακτορικού τίτλου από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης της έδρας της Οδοντικής Χειρουργικής του Τομέα Παθολογίας και Θεραπευτικής  Σκληρών Οδοντικών Ιστών για δέκα επτά έτη και για δεκατρία χρόνια Ιδρυτής  και επιστημονικά υπεύθυνος στο Οδοντιατρικό τμήμα του νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ όπου και τα έξη τελευταία Διευθυντής του ανεξάρτητου πλέον τμήματος.

Για  πέντε χρόνια αποτέλεσε επιστημονικός συνεργάτης και υπεύθυνος επιεμφυτευματικών αποκαταστάσεων στα οδοντιατρικά κέντρα του Ομίλου  ΒΙΟΙΤΡΙΚΗΣ.

Ταυτόχρονα εξασκεί την οδοντιατρική μέχρι σήμερα με κατεύθυνση την αισθητική και επιεμφυτευματική προσθετική στο ιδιωτικό του πολυοδοντιατρείο.

Κατά τη διάρκεια της πανεπιστημιακής παρουσίας αλλά μέχρι και σήμερα ασχολήθηκε ερευνητικά με θέματα συνθέτων ρητινών, συγκόλλησης και αισθητικής οδοντιατρικής .

Έχει παρουσιάσει και δημοσιεύσει τουλάχιστον 80 εργασίας σε περιοδικά και συνέδρια ενώ έχει οργανώσει θεματικά μονοήμερα και διήμερα σεμινάρια Αισθητικής οδοντιατρικής και εμφυτευμάτων, ενώ ήταν μέλος σε οργανωτικές επιτροπές συνεδρίων.

Είναι μέλος της Ακαδημίας Οδοντικής Χειρουργικής Αμερικής, της Οδοντιατρικής Εταιρείας Ελλάδας μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδας ενώ διατέλεσε μέλος της επιστημονικής επιτροπής του νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Κλείστε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Mediterraneo First Care για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες του Οδοντιατρικού Τμήματος και να κλείσουμε το ραντεβού σας με τον κύριο Κρανιά.

Τηλ.: 2109117900, 2109117921