Αικατερίνη Λιάτση

Χειρουργός Οδοντίατρος
Παιδοδοντία

Η Λιάτση Αικατερίνη είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με αποκλειστική ενασχόληση με παιδιά. Φοίτησε  στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) από το 2009 έως το 2015. Από το 2017 παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στην Παιδοδοντιατρική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Έχει επιτελέσει βοηθός για δύο χρόνια στη μεταπτυχιακή κλινική της Παιδοδοντιατρικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Συμμετέχει εθελοντικά σε προγράμματα πρόληψης δημόσιας υγείας σε νηπιαγωγεία και σχολεία ως εκπαιδευτής και ως εξεταστής καθώς επίσης και σε προγράμματα οδοντιατρικής παροχής σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος. Από το 2018 συμμετέχει στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών της Οδοντιατρικής Σχολής στο εργαστήριο Παιδοδοντιατρικής.

Το 2018 πιστοποιήθηκε ως γνώστης παροχής πρώτων βοηθειών από το European Resuscitation Council. Παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά με παρουσιάσεις και ανακοινώσεις σε Παιδοδοντικά Συνέδρια του εσωτερικού και του εξωτερικού, καθώς και σε συνέδρια συνεχούς επιμόρφωσης στα πλαίσια της Παιδοδοντιατρικής.

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού συλλόγου Αθηνών, της Ευρωπαϊκής όπως επίσης και της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρίας. Από το Δεκέμβριο του 2018 συνεργάζεται με το Πολυϊατρείο Mediterraneo First Care.

Κλείστε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Mediterraneo First Care για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες του Οδοντιατρικού Τμήματος και να κλείσουμε το ραντεβού σας με την κυρία Λιάτση

Τηλ.: 2109117900, 2109117921