Οδοντιατρικό Τμήμα

Η φιλοσοφία είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να καταλήξουμε στο σχέδιο θεραπείας που σας αρμόζει.

Να συστηθούμε

Το Οδοντιατρικό τμήμα του Πολυϊατρείου Mediterraneo First Care παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο, κατάλληλα εξοπλισμένο και φιλικό περιβάλλον και καλύπτει τις υψηλές απαιτήσεις των ασθενών, σχετικά με την αισθητική, τη σωστή λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος, και κυρίως την υγεία του στόματος.

Η άποψη

Η φιλοσοφία, είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να καταλήξουμε στο σχέδιο θεραπείας που σας αρμόζει. Γνωρίζουμε ότι το χαμόγελο είναι το πρώτο που παρατηρούν οι άνθρωποι γύρω μας. Σε περίπτωση που αισθάνεστε άβολα με το δικό σας, εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα το μετατρέψουμε στο χαμόγελο των ονείρων σας.

Δείτε την Ιατρική Ομάδα και καλέστε μας για τον συντονισμό του ραντεβού σας στο 2109117900

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η πρόταση

Όλες οι εργασίες εκτελούνται από ειδικούς, εκπαιδευμένους στον ανάλογο τομέα της οδοντιατρικής με τα πιο σύγχρονα μέσα της τεχνολογίας. Οι δυνατότητες μας καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της οδοντιατρικής, από αισθητικές παρεμβάσεις, έως πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις στο στόμα.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι

Διενεργείται όλο το φάσμα των οδοντιατρικών πράξεων όπως εμφράξεις (σφραγίσματα), ενδοδοντικές θεραπείες μονόριζων και πολύριζων δοντιών (απονευρώσεις), προσθετικές και αισθητικές αποκαταστάσεις, θεραπείες των περιοδοντικών ιστών, ορθοδοντική, χειρουργική του στόματος και ευρύτερη γναθοπροσωπική χειρουργική.

Ειδικότερα, με το Οδοντιατρικό Τμήμα συνεργάζονται Οδοντίατροι με τις εξής εξειδικεύσεις:

 • Ορθοδοντική
  Στο Mediterraneo First Care η ορθοδοντική θεραπεία (σιδεράκια) απευθύνεται τόσο σε μικρά παιδιά αλλά και ενήλικες με «αόρατες» τεχνικές.
 • Ενδοδοντία
  Η διατήρηση των δοντιών στο στόμα και η αποφυγή της εξαγωγής είναι πρωταρχικό μέλημά μας στο Mediterraneo First Care. Στο χώρο μας η ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση)  γίνεται από εξειδικευμένο οδοντίατρο.
 • Εμφυτευματολογία
  Τα εμφυτεύματα προσφέρουν μια εξαιρετική λύση, αντικαθιστώντας όχι μόνο ένα αλλά και περισσότερα χαμένα δόντια. Η χρήση των εμφυτευμάτων της ελβετικής εταιρίας STRAUMANΝ αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα και την διάρκεια.
 • Γενική Οδοντιατρική
  Όλοι οι τομείς της οδοντιατρικής και όλες οι οδοντιατρικές θεραπείες γίνονται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Εμφράξεις (σφραγίσματα), ακίνητη προσθετική (θήκες, γέφυρες), κινητή προσθετική (οδοντοστοιχίες), είναι ένα μέρος των οδοντιατρικών θεραπειών που εκτελούνται.
 • Αισθητική οδοντιατρική
  Η αισθητική οδοντιατρική έχει ως βασικό μέλημα την ανάδειξη και τη βελτίωση του χαμόγελου που σας αξίζει. Χρησιμοποιώντας όψεις ρητίνης ή πορσελάνης  και υλικά υψηλών προδιαγραφών για άψογο αποτέλεσμα. Η λεύκανση αποτελεί ένα μέρος της αισθητικής οδοντιατρικής που γίνεται με ειδικές λάμπες στο ιατρείο ή στο σπίτι με νάρθηκες (μασελάκια) εξατομικευμένα.
 • Παιδοδοντία
  Στο Mediterraneo First Care ασχολούμαστε με την πρόληψη και τη θεραπεία των οδοντογναθικών προβλημάτων σε παιδιά και εφήβους όπως φθορίωση, sealants (καλύψεις), εμφράξεις (σφραγίσματα) καθώς και προληπτικά προγράμματα.

Θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ