Όλγα Διακουμάκου

Καρδιολόγος

Η κυρία Όλγα Διακουμάκου, MD, PhD(c), είναι Καρδιολόγος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης (Università di Tor Vergata), ενώ είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Η κα Ο. Διακουμάκου έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Έχει εξειδικευτεί στη ρύθμιση της αρτηριακής υπέρτασης στο Αντιυπερτασικό Ιατρείο του Νοσοκομείου «Ασκληπιείου Βούλας», το οποίο διαθέτει την πιστοποίηση «Center of Excellence» της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Υπέρτασης, καθώς και στον έλεγχο και τη θεραπεία των υπερλιπιδαιμιών, ως Επιστημονικός Συνεργάτης του Λιπιδαιμικού Ιατρείου – Μονάδας LDL Αφαίρεσης του «Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου» από το 2007. Έχει δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα και σε ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, ανακοινώσεις σε διεθνή ιατρικά και ελληνικά  συνέδρια και συμμετοχή σε μεγάλες διεθνείς πολυκεντρικές ερευνητικές μελέτες (International Multicenters Clinical Trials) και επιμεληθεί την μετάφραση ξένων συγγραμμάτων.

Από το 2016 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Καρδιολογικής Κλινικής του Mediterraneo Hospital και από το Δεκέμβριο του 2018 του Πολυϊατρείου Mediterraneo First Care.

Κλείστε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Mediterraneo First Care για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες του Καρδιολογικού Τμήματος και να κλείσουμε το ραντεβού σας με την κυρία Διακουμάκου.

Τηλ.: 2109117900, 2109117921