Καρδιολογικό Τμήμα

Η φιλοσοφία, είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να καταλήξουμε στο σχέδιο θεραπείας που σας αρμόζει.

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα αναγνωρίζονται σήμερα, ως η πρώτη αιτία νοσηρότητας και θνητότητας τόσο στη χώρα μας όσο και σε παγκόσμια κλίμακα. Αφορούν όλες τις ομάδες πληθυσμού, αλλά συχνά και νέους ανθρώπους παραγωγικών ηλικιών με δυσάρεστες κοινωνικές και προσωπικές συνέπειες.

Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη και μεγίστη κοινωνική προσφορά η παροχή υψηλού επιπέδου πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στον τομέα των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Δείτε την Ιατρική Ομάδα και καλέστε μας για τον συντονισμό του ραντεβού σας στο 2109117900

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το Καρδιολογικό Τμήμα του της Πρότυπης Μονάδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Mediterraneo First Care δημιουργήθηκε με τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές προδιαγραφές, ώστε να αποτελεί ένα πρότυπο πολυδύναμο κέντρο στο χώρο της προληπτικής, διαγνωστικής, και θεραπευτικής καρδιολογίας.

Με στόχο την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων, εστιάζουμε στην έγκαιρη διάγνωση μέσα από ενδελεχή διερεύνηση κάθε περιστατικού, αλλά και στην υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των ασθενών, σύμφωνα με τις διεθνείς σταθερές.

Το Καρδιολογικό Τμήμα του Mediterraneo First Care είναι στελεχωμένο από έμπειρους Καρδιολόγους και Επεμβατικούς Καρδιολόγους του Mediterraneo Hospital,  οι οποίοι παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες άμεσα, υπεύθυνα και με ασφάλεια.

Στο Καρδιολογικό Ιατρείο, πρωταρχικός στόχος είναι η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης ανάμεσα στο γιατρό και τον εξεταζόμενο και η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, παράγοντες που αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για καλή συνεργασία και θετικά αποτελέσματα.

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, με επαγγελματική και επιστημονική εμπειρία στον τομέα της Υγείας Ελλάδας και Εξωτερικού, έχει στη διάθεσή του υψηλής ευκρίνειας μηχανήματα, για αξιόπιστο και ταχύτερο διαγνωστικό και θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Το Καρδιολογικό Τμήμα του Mediterraneo First Care είναι εξοπλισμένο με triplex καρδίας General Electric T8, ψηφιακό ηλεκτροκαρδιογράφο, και νέας τεχνολογίας Holter ρυθμού και πιέσεως.

Στο Καρδιολογικό Ιατρείο του Mediterraneo First Care θα εξακριβώσετε την καρδιολογική σας κατάσταση, χωρίς άγχος και φόβο, σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, χρησιμοποιώντας εξελιγμένο εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής. Ικανοποιημένος και σίγουρος για το αποτέλεσμα της εξέτασης θα συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας με ασφάλεια. Εάν καταστεί αναγκαίο, θα σας προτείνουμε εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο Καρδιολογικό Ιατρείο παρέχουμε οι εξής υπηρεσίες:

  • Πλήρης Καρδιολογικός έλεγχος:
  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  • Υπέρηχος-Triplex καρδιάς και θωρακικής αορτής (ανηλίκων και ενηλίκων)
  • Holter ρυθμού (24ωρη, 48ωρη καταγραφή καρδιακού ρυθμού)
  • Holter πιέσεως (24ωρη καταγραφή πίεσης)
  • Προ-αθλητικός έλεγχος παίδων και ενηλίκων (βεβαιώσεις για γυμναστήρια- κολυμβητήρια-αθλητικές δραστηριότητες).
  • Ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων και εργαστηριακών εξετάσεων
  • Ειδικές τιμές για αθλητικές ομάδες και συλλόγους

Θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ