Ιατρείο Καθ’έξιν Αποβολών & Υπογονιμότητας

Η φιλοσοφία, είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να καταλήξουμε στο σχέδιο θεραπείας που σας αρμόζει.

Το Ιατρείο Καθ’ έξιν Αποβολών και Υπογονιμότητας του Mediterraneo First Care προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες διάγνωσης, θεραπείας και υποστήριξης ζευγαριών με ιστορικό επανειλημμένων αποβολών.

Κατά την πρώτη επίσκεψη στο Ιατρείο, λαμβάνεται λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τα πιθανά αίτια και τις μεθόδους διερεύνησης του προβλήματος και εξετάζονται οι συνέπειες των επανειλημμένων αποβολών. Οι γυναίκες με ιστορικό επανειλημμένων αποβολών είναι συνήθως αρκετά ενημερωμένες πάνω στο θέμα και μπορεί να χρειαστούν περισσότερες διευκρινίσεις ή περαιτέρω διερεύνηση του ιστορικού και των εξετάσεών τους.

Οι έμπειροι επιστημονικοί συνεργάτες του Ιατρείου με τον απεικονιστικό εξοπλισμό αιχμής που έχουν στη διάθεσή τους προσφέρουν έγκυρη και ασφαλή διάγνωση. Ωστόσο, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και η διερεύνηση δεν οδηγεί αναγκαστικά σε επιλογές θεραπείας.

Η προσέγγιση του προβλήματος είναι πολυδιάστατη και η μεθοδολογία διερεύνησης και θεραπείας, στις περιπτώσεις που αυτό είναι εφικτό, προσαρμόζεται με βάση την ηλικία, τη γονιμότητα του ζευγαριού, το ιστορικό της εγκυμοσύνης, το οικογενειακό ιστορικό, τις προηγούμενες διερευνήσεις και τις θεραπείες. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον ψυχολογικό παράγοντα, καθώς οι επανειλημμένες αποβολές λειτουργούν επιβαρυντικά όχι μόνο στους δύο ερωτικούς συντρόφους ξεχωριστά αλλά και στη σχέση των ζευγαριών.

Θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ