Ιατρείο Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας

Η φιλοσοφία, είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να καταλήξουμε στο σχέδιο θεραπείας που σας αρμόζει.

Στο Mediterraneo First Care λειτουργεί Ιατρείο Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας για τη διάγνωση, παρακολούθηση και αντιμετώπιση των ορμονικών αλλαγών – διαταραχών στις γυναίκες, οι οποίες χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και εξειδικευμένης αντιμετώπισης καθώς μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την καθημερινότητά τους.

Η Γυναικολογική Ενδοκρινολογία επικεντρώνεται στη θεραπεία ασθενειών που σχετίζονται με την έμμηνο ρύση και τη γονιμότητα. Παθήσεις όπως το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, η Πρώιμη ήβη, οι διαταραχές εμμήνου ρύσεως όπως η Υποθαλαμική αμηνόρροια, η Αραιομηνόρροια, η Συχνομηνόρροια, η Πολυμηνόρροια ή Ολιγομηνόρροια κ.α. αφορούν τον τομέα της Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας. Η ορμονική και υπερηχογραφική διερεύνηση είναι επιβεβλημένες μετά από ενδελεχή γυναικολογικό έλεγχο ο οποίος θα αποκλείσει άλλες παθήσεις ή παθολογίες που προκαλούν αιμόρροια, όπως για παράδειγμα η ύπαρξη κάποιου όγκου ή φλεγμονής.

Το Ιατρείο Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας του Mediterraneo First Care στελεχωμένο από έμπειρους επιστήμονες προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και εξατομικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας.

Θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ