Παναγιώτα Σπανού

Δερματολόγος

Η κυρία Παναγιώτα Σπανού είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου του Τορίνο-Ιταλίας και φέρει τον τίτλο της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου. Έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδο-δερματολογίας το 2014 στο Παιδο-δερματολογικό τμήμα του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός».

Έχει εργαστεί ως Ελεγκτής Ιατρός στον Ο.Π.Α.Δ για 3 χρόνια, ως  ειδικευόμενη ιατρός στην Παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου Κεφαλληνίας (2004-2005) και ως ειδικευόμενη ιατρός στη Δερματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Πατρών (2008-2011). Από το 2012 ασκεί ελεύθερα το επάγγελμα της Δερματολόγου. Η κυρία Σπανού είναι Επιστημονική Συνεργάτης του Mediterraneo Hospital από το 2018.

Η κυρία Σπανού είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), μέλος του European Academy of Dermatology & Venereology (EADV), μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής (HSDS) και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης (HDS).

Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Η κ..Σπανού είναι Επιστημονική Συνεργάτης του Mediterraneo First Care από το 2019.

Κλείστε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Mediterraneo First Care για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες του Δερματολογικού Τμήματος και για να κλείσουμε το ραντεβού σας με την κυρία Σπανού.

Τηλ.: 2109117900, 2109117921