Μαρία Θάνου

Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Η Μαρία Θάνου είναι Χειρουργός Γυναικολόγος- Μαιευτήρας απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς και στην ΄Β Πανεπιστημιακή Κλινική του Αρεταιείου Νοσοκομείου.

Έχει εργαστεί επί τριετία ( 2008-2011) στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ως συνεργάτης στην Ά Κλινική Πλαστικής Xειρουργικής και από το 2013 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και συνεργάζεται με ιδιωτικά μαιευτήρια και κλινικές.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν στον οικογενειακό προγραμματισμό και την εφηβεία και έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε αντίστοιχα συνέδρια και ημερίδες.

Έχει εμπειρία σε κυήσεις υψηλού κινδύνου και στον φυσιολογικό τοκετό καθώς και σε επεμβάσεις λαπαροσκόπησης, υστεροσκόπησης και αισθητικής γυναικολογίας.

Κλείστε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Mediterraneo First Care για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες του Γυναικολογικού Τμήματος και για να κλείσουμε το ραντεβού σας με την κυρία Θάνου.

Τηλ.: 2109117900, 2109117921