Εβελίνα Πάνου

Παιδίατρος

Η Εβελίνα Πάνου είναι Παιδίατρος με εξειδίκευση στην Παιδοενδοκρινολογία και Διαβητολογία. Η κα Πάνου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), ενώ υπήρξε κατά τη φοίτησή της υπότροφος του ιδρύματος Γεροστάθη.

Εκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική και την Εφηβική Ιατρική στις πανεπιστημιακές κλινικές του Marburg και της Βόννης στην Γερμανία και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε για τρία χρόνια στην Παιδοενδοκρινολογία-Διαβητολογία υπό την επίβλεψη του καθηγητή J. Wölfle προέδρου της Γερμανικής Παιδοενδοκρινολογικής Εταιρείας. Υπήρξε συντονίστρια του τμήματος παχυσαρκίας («Durch Dick und Dünn») της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής της Βόννης και συμμετείχε στην εκπαίδευση παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη και των γονέων και δασκάλων τους. Διετέλεσε για δύο χρόνια επιμελήτρια της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής της Βόννης συμμετέχοντας παράλληλα στη διδασκαλία των φοιτητών της Ιατρικής και της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου. Στο επιστημονικό της έργο περιλαμβάνεται η συμμετοχή της με ανακοινώσεις και διαλέξεις σε γερμανικά, ελληνικά και ευρωπαϊκά συνεδρία και ημερίδες καθώς και η συγγραφή επιστημονικών εργασιών.

Το 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 8ετή παραμονή σε πανεπιστημιακές κλινικές της Γερμανίας και είναι σήμερα ακαδημαϊκή υπότροφος της μονάδας Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Από τον Μάιο του 2019 είναι η Επιστημονική Υπεύθυνη του Παιδιατρικού Τμήματος του Mediterraneo First Care.

Κλείστε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Mediterraneo First Care για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες του Παιδιατρικού Τμήματος και για να κλείσουμε το ραντεβού σας με την κυρία Πάνου.

Τηλ.: 2109117900, 2109117921