Σταύρος Σταυρόπουλος

Νευροχειρουργός

Ο κ. Σταύρος Σταυρόπουλος γεννήθηκε το 1977 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2002), όπου εισήχθη με Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Έλαβε τον τίτλο της Νευροχειρουργικής ειδικότητας στην Ελλάδα και στη συνέχεια συνέχισε την μετεκπαίδευσή του ως Νευροχειρουργός στη Μεγάλη Βρετανία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Coventry και στο Royal Infirmary του Kingston upon Hull επί τριετίας.

Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην “Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας” από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (2003-2005)

Έχει εκπαιδευθεί σε τεχνικές ελάχιστα παρεμβατικής χειρουργικής της σπονδυλικής στήλης, σε επεμβάσεις με τον ασθενή σε εγρήγορση (Awake Craniotomy), στην τοποθέτηση διεγέρτη πνευμονογαστρικού για τον έλεγχο της φαρμακοανθεκτικής επιληψίας καθώς και σε επεμβάσεις με συνδυασμένη χρήση νευροπλοήγησης και διεγχειρητικής αξονικής τομογραφικής απεικόνισης.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και πρακτικών εργαστηρίων (hands on courses) καθώς και σε επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.

Το 2014 επέστρεψε από τη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του Mediterraneo Hospital, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Ο κ. Σταυρόπουλος είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Mediterraneo First Care από το 2019.

Κλείστε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Mediterraneo First Care για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες του Νευροχειρουργικού Τμήματος και για να κλείσουμε το ραντεβού σας με τον κύριο Σταυρόπουλο.

Τηλ.: 2109117900, 2109117921